Beste Nautisport-gebruikers,

Steeds meer van jullie maken gebruik van onze faciliteiten (zowel in het zwembad als aan de fitness kant), volgen onze groepslessen of willen de ene of de andere ruimte huren. Wij danken u ! Dit succes dwingt ons aan de andere kant om onze procedures te heroverwegen om uw leven te vereenvoudigen... en tegelijkertijd dat van ons.

Om deze reden zijn we de afgelopen dagen overgestapt van het reserveringsplatform van Sportges naar het BigCaptain-platform, dat al een jaar wordt gebruikt door de clubs van Nautisport. Het is nu op BigCaptain dat u uw groepslessen kunt boeken of uw kinderen kunt inschrijven voor Nautisport cursussen; Met BigCaptain kunt u ook pool- of fitness-/groepslidmaatschappen kopen.

Abonnees die hun e-mailadres al aan Nautisport hebben doorgegeven, zouden deze donderdag een e-mail moeten hebben ontvangen waarin de procedure wordt uitgelegd. Als je het niet hebt ontvangen, controleer dan je spam.

Om toegang te krijgen tot BigCaptain

1) Als je al toegang had tot Sportges en een e-mail hebt ontvangen van Nautisport
(waarschuwing, vergeet niet uw spam te controleren!)

. Gebruik de volgende link: https://app.big-captain.com/nautisport/login
. Klik op “Heeft u nog geen account? Maak een account aan"
. Vul al uw gegevens in. Houd er rekening mee dat u hetzelfde e-mailadres moet gebruiken als waarop u deze eerste e-mail heeft ontvangen.
. Uw resterende tegoed is overgezet van uw oude Sportges-account naar dit nieuwe BigCaptain-account.

> Als u in de entiteit van Edingen woont: ga naar de receptie van Nautisport VOORDAT U EEN AANKOOP MAAKT. Hierdoor kunnen onze medewerkers uw account valideren, controleren of u van Edingen bent en kunt u daarna profiteren van voordelige tarieven. Je kunt nog steeds lessen boeken op basis van je resterende credits.

> Als u niet in de entiteit Edingen woont: u kunt kopen en boeken zodra uw account is aangemaakt. Ga echter bij uw eerste bezoek naar de receptie zodat wij kunnen controleren of alles correct en geldig is.

2) Indien u geen toegang had tot Sportges en/of geen e-mail van Nautisport heeft ontvangen

. Gebruik de volgende link: https://app.big-captain.com/nautisport/login
. Klik op “Heeft u nog geen account? Maak een account aan"
. Vul al uw gegevens in. In het bijzonder moet u uw postadres vermelden.
. Ga bij uw eerste bezoek aan Nautisport naar de receptie zodat onze medewerkers dit abonnement kunnen valideren en met name aan de hand van uw identiteitskaart kunnen controleren of u al dan niet in de entiteit Edingen woont.


Hoe BigCaptain gebruiken?

> Let op: Ter herinnering: als u in de entiteit Enghien woont, ga dan naar de receptie van Nautisport VOORDAT U EEN AANKOOP MAAKT op BigCaptain.

> Wanneer u zich aanmeldt bij uw account, kunt u selecteren:

. Mijn inschrijvingen: Hier vindt u uw inschrijvingen voor cursussen, Nautisport cursussen (waterpolo, zwemschool, etc.)
. Sessie zoeken: hiermee kunt u een sessie zoeken op datum / kalender
. Mijn sessies: Hiermee kun je je inschrijvingen alleen voor groepslessen vinden
. Zoeken naar een activiteit: Hiermee kunt u meer informatie vinden over Nautisport-activiteiten (leeftijd, doelgroep, planning, etc.)
. Mijn abonnementen: geeft de status van uw abonnementen weer (vervaldatums, tegoeden, enz.)
. Koop een abonnement
. Mijn account: Bevat uw contactgegevens en toestemmingen
. Verander mijn wachtwoord
. Berichten


Tot binnenkort,

Het Nautisport-team