- Zoals elk jaar zal het zwembad Nautisport onderhevig zijn aan onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Deze vinden plaats vanaf maandag 9 januari 2023. Het zwembad (sport en recreatie) sluit daarom zondagavond 8 januari de deuren.

- Van maandag 16 januari tot vrijdag 20 januari is het volledige sportcomplex van Edingen (zwembad + fitness + andere infrastructuren) gesloten om de vervanging van de hoogspanningscabine die de Nautisport bevoorraadt, mogelijk te maken.

- De faciliteiten buiten het zwembad zijn vanaf zaterdag 21 januari weer toegankelijk, terwijl het sportzwembad op maandag 23 januari (dus na twee weken sluiting) weer opengaat. Klanten met een abonnement zien dit uiteraard verlengd.

- Het recreatiebad blijft nog enkele dagen gesloten terwijl onze teams enkele kleine herstellingen en verbeteringen uitvoeren. We houden je uiteraard op de hoogte van de duur van deze onbeschikbaarheid.

- Merk ook op dat deze werken geen invloed zullen hebben op de werking van onze Petit-Enghien-infrastructuur (die van 12 tot 16 december onbereikbaar was wegens de vervanging van de hoogspanningscabine en de vervanging van de lichten).